Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Σερφάροντας στα κύματα των Αρμενιών..!
















Όπως κάθε ξεκίνημα,έτσι και το δικό μας κρύβει πάντα μια "δυσκολία"..!Και στη δική μας περίπτωση είναι μια "δυσκολία" στο τί πρέπει να είναι αυτό που θα γράψεις ως εισαγωγή στο νέο μας blog..

Βλέπετε είναι πάρα πολλά αυτά που θα μπορούσαν να ειπωθούν,τόσο σε σχέση με τους.. "αόρατους εμάς",όσο και με το περιεχόμενο του blog μας,αυτό καθεαυτό.

Μια σύντομη αλλά συνάμα περιεκτική εισαγωγή στο τί θα μπορεί καθένας να διαβάζει μέσα από τις στήλες μας ναι μεν θα ήταν κατατοπιστική,ώστε να είστε υποψιασμένοι(!) διαβάζοντας τις γραμμές αυτές,ωστόσο προτιμάμε να εστιάσουμε στους δημιουργούς του armeneoi.blogspot.com.
Και στην εστίαση αυτή που στόχο σίγουρα δεν έχει την ικανοποίηση της αυταρέσκειας μας,θα επικαλεστούμε τον τίτλο,με τις δύο διαφορετικές πιθανές του αναγνώσεις!
Armeneoi.Αλλά και....Arme-neoi!

Αφενός γιατί αγαπάμε τους Αρμενιούς Τριφυλίας,το χωριό μας δηλαδή..
Αφετέρου γιατί μέσα από το blog έχουμε σαν προτεραιότητα την παρουσίαση όσων σχετίζονται με τους Αρμενιούς και κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας,μέσω της δικής μας,νέας,δυναμικής,ζωηρής,αυθόρμητης,ακόμα και παρορμητικής κάποιες φορές και σίγουρα καυστικής(όταν αυτό "απαιτείται" από τις περιστάσεις) ματιάς!

Τελικά,οι δύο αναγνώσεις του "armeneoi" έπαιξαν τον δικό τους καταλυτικό ρόλο σε αυτό το ξεκίνημα στις αναρτήσεις του blog μας,σε αυτό το ξεκίνημα της δικής μας παρουσίας στο διαδίκτυο,ως ..Αρμε-νέοι!
Εκ μέρους όλων των παιδιών που συμμετέχουμε στο blog,γράφοντας και ενημερώνοντας τις στήλες του πίσω από τις οθόνες μας,σας καλωσορίζουμε στο armeneoi.blogspot.com,ελπίζοντας η διαδικτυακή μας παρέα να μεγαλώνει καθημερινά με όλους όσοι αγαπούν,έχουν επισκεφθεί ή σκέφτονται να το πράξουν στο μέλλον το χωριό μας και όχι μόνο..!Και μιας και βρισκόμαστε αμέσως μετά την πασχαλινή μας παραμονή στους Αρμενιούς,να σας ευχηθούμε υγεία,ευτυχία και πολλές αφορμές για χαμόγελα!

Κι επειδή ένα.."κύμα" από Ξάνθη,δύο από Αθήνα και ένα από Πάτρα συναντιούνται στο armeneoi.blogspot.com για να γράψουν ως armeneoi,Κωνσταντίνος Βήτα για το καλωσόρισμα..!

Καληνύχτα σε όλους!











  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου