Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Άγιοι Πάντες...








Καλησπέρα σας...εδώ ξανά σε μια μεγάλη μέρα για τους Αρμενιούς μας, αφού σήμερα ολοκληρώνεται το διήμερο πανηγύρι οπου διοργανώνεται κάθε χρόνο στην εορτή των Αγίων Πάντων από όπου προέρχεται και το όνομα της εκκλησίας του χωριού μας ..

Η αλήθεια είναι πώς πλέον η φράση "κάθε πέρσι και καλύτερα "αρμόζει απόλυτα στο συγκεκριμένο θέμα και αυτό γιατί ο κόσμος απομακρύνεται γενικά από την επαρχία και ειδικά από την συγκεκριμένη γιορτή, αυτό βέβαια δεν πτοεί  και κυρίως δεν εμποδίζει τους όποιους επισκέπτες επιθυμούν να πάνε να απολαύσουν γουρουνοπούλα κάτω από τον πλάτανο στην πλατεία και να γλεντήσουν όπως μόνο στους Αρμενιούς ξέρουν.

Το να αναπολήσουμε τα προηγούμενα χρόνια μόνο νοσταλγία θα μας φέρει άλλωστε "περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις", γιαυτό θα σταθούμε στο γεγονός ότι αυτή η γιορτή είναι συνήθως και το εφαλτήριο για το εκάστοτε καλοκαίρι αλλά και για τα καλύτερα που έρχονται όπως η γιορτή της Μπάμιας και διάφορες άλλες εκδηλώσεις..

Αναμένουμε λοιπόν τα καλύτερα όπως και ακόμα ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση και άπειρες στιγμές ξεγνοιασιάς που μόνο αυτός ο τόπος μας προσφέρει....

Κάλο σας βράδυ και...

Χρόνια Πολλά σε όλους μας....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου