Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ηερολόγιο 2012
















Καλησπέρα και καλή χρονιά....

Εδώ λοιπόν και το 2012 και με τον ερχομό του νέου έτους θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μας υγεία και υπομονή (θα μας χρειαστεί πολύ αυτή τη χρονιά). Με το ξεκίνημα της χρονιάς αυτής θα ήθελα να αναδείξω και να πω τα συγχαρητήρια μου σε ακόμα μια πολύ καλή κίνηση του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μας "Καπουτσί"  και αυτό γιατί για πρώτη φορά (συγχωρήστε με οι μεγαλύτεροι αν κάνω λάθος) το χωριό μας έχει το δικό του ημερολόγιο. Είναι μια πολύ σημαντική κίνηση αφού δεν νομίζω ότι υπάρχει Αρμενέος που να μην θέλει να έχει στον τοίχο του σπιτιού του το ημερολόγιο το όποιο με τις εικόνες του χωριού σε κάθε του σελίδα θα μας ταξιδεύει κάθε μήνα...
Όπως καταλαβαίνετε μετά το ασύρματο Internet, το ημερολόγιο είναι ακόμα μια ενέργεια του συλλόγου που δείχνει το μεράκι των ανθρώπων που τον αποτελούν και βέβαια την μεγάλη αγάπη τους για το χωριό μας.
Τελειώνοντας και επειδή δεν είμαι αρμόδιος για να πω περισσότερες λεπτομέρειες για τον πολιτιστικό μας σύλλογο μπορείτε να ανατρέξετε στο site του χωριού μας www.armenioi.gr στην κατηγορία σύλλογος και να διαβάσετε περισσότερα για την δράση του.


Υ.Γ. Μπορείτε όλοι σας να πάρετε μια ηλεκτρονική ιδέα του ημερολογίου από το παρακάτω link.
Καλό θα ήταν όμως να το προμηθευτεί ο καθένας μας έναντι συμβολικού ποσού για την ενίσχυση του συλλόγου.

http://www.armenioi.gr/arxeia/HMEROLOGIO.pdf



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου