Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Καλή Σαρακοστή...
















Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά,

Στο τελείωμα της βροχερής αυτής Καθαράς Δευτέρας έχουμε την έναρξη της σαρακοστής. Η σαρακοστή για πολλούς σημαίνει σαράντα ημέρες νηστείας και για άλλους τίποτα, αλλά για εμάς είναι σαράντα ημέρες αναμονής μέχρι την επόμενη κάθοδο μας στο χωριό το Πάσχα.

Γυρνώντας από το χωριό η απογοήτευση τις επιστροφής είναι δεδομένη, αυτή τη φορά όμως υπάρχει και ο ενθουσιασμός της έναρξης των καθηκόντων μας, αφού μας δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσουμε στην υλοποίηση του αποκριάτικου χορού αλλά είχαμε και την πρώτη μας επικοινωνία με τον σύλλογο "ΚΑΠΟΥΤΣΙ" όπου πάρθηκε η απόφαση για κοινή πορεία με γνώμονα το καλό του χωριού.

Τελειώνοντας με τα τυπικά ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για τον χορό. Η λέξη επιτυχία πιστεύω πως είναι το πιο ταιριαστό για την χθεσινή νύχτα αφού τα είχε όλα. Πολύ κόσμο, πολύ φαΐ, πολύ ποτό και βέβαια πολύ χορό,άρα λοιπόν εκεί στηρίζω και το αποτέλεσμα της χθεσινής βραδιάς αφού είναι σημαντικό να δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο να ξεχαστεί από τα προβλήματα του και βέβαια να βλέπεις όλο το χωριό μια παρέα να διασκεδάζει από τους μεγάλους μέχρι τους μικρότερους.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα πω αφού όσοι θέλατε ας ήσασταν εκεί, αλλά και για όσους δεν μπορούσαν στο site του χωριού μπορείτε να βρείτε υλικό σε βίντεο και φωτογραφίες από εχθές.

Αυτά για σήμερα, καλό βράδυ σε όλους και του χρόνου ακόμα πιο πολλοί για ακόμα περισσότερο γλέντι, χρόνια πολλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου