Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Καλό Πάσχα...















Καλησπέρα σε όλους,

Η Μεγάλη εβδομάδα έχει ξεκινήσει και το χωρίο μας έχει αρχίσει να γεμίζει, ο κόσμος κατεβαίνει για να περάσει αυτές τις ημέρες σε ένα μέρος που σου δίνει την δυνατότητα να νιώσεις Πάσχα.
Τόσο τις ημέρες της Μεγάλης εβδομάδας που το αίσθημα της κατάνυξης κυριαρχεί όσο και το Μ.Σάββατο με την ανάσταση και βέβαια την Κυριακή του Πάσχα που το χωριό θυμίζει μια μεγάλη παρέα με κόσμο να είναι στις αυλές να ψήνει και να γλεντάει.
Η αλήθεια είναι πως μου είναι δύσκολο να περιγράψω επακριβώς το Πάσχα στο χωριό, από μικρός το ζω αλλά πάντα τα λόγια μου φαινόντουσαν πολύ λίγα γα να περιγράψω αυτό που αισθανόμουν. Πιστεύω πως διαβάζοντας αυτό το κείμενο πολλοί είστε αυτοί που θα με καταλάβετε και ελπίζω πως πολλοί θα είστε αυτοί που θα θελήσετε να δείτε πως είναι απο κοντά.
Αυτό που έχουμε να κάνουμε λοιπόν είναι να πούμε καλό αντάμωμα στο αγαπημένο μας χωριό και να περάσουμε ακόμα ένα όμορφο Πάσχα.

υ.γ.1.  Να θυμίσουμε την κλήρωση που κάνει ο σύλλογος "ΚΑΠΟΥΤΣΙ" για 2 κατσίκια και ένα κόκκορα.Η κλήρωση θα γίνει την Μ. Παρασκευή και λαχνούς μπορείτε να προμηθευτείτε στο χωριό μας.

υ.γ.2.  Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή αρχή στο νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα της συχωριανής μας Αλεξάνδρας στην Κυπαρισσία, για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.faeinidea.com


Ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους.

Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Τριφυλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου