Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Αρμε-news....















Καλησπέρα Αρμεναίοι,

Η αλήθεια είναι ότι χαθήκαμε λίγο όσον αφορά την διαδικτυακή μας παρέα, πιστεύω πως καταλαβαίνετε όλοι ότι ο λόγος της "εξαφάνισης" μας δεν ήταν άλλος από την διοργάνωση του χορού στον Κιάμο, του πρώτου χορού του νέου συλλόγου, και εδώ λοιπόν έρχεται η ώρα να πω εκ μέρους του συλλόγου Απανταχού ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας στήριξαν σε αυτή την νέα μας προσπάθεια.
Σίγουρα όταν πήραμε το ρίσκο να κάνουμε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και να πάμε σε ένα μαγαζί σαν τον Κιάμο σκεφτήκαμε όλα τα θετικά και τα αρνητικά, στο τέλος όμως αυτό που κυριάρχησε και μας έδωσε δύναμη για την συνέχεια ήταν η παρουσία των συμπατριωτών μας, από ανθρώπους που ήρθαν από το χωριό μας στην Αθήνα για αυτό το χορό μέχρι τα νέα παιδιά που δείξανε να ανταποκρίνονται σε αυτή τη νέα προσπάθεια και βέβαια τον καθένα ξεχωριστά που ήταν εκείνο το βράδυ στο χορό και πέρασε όσο όμορφα περάσαμε και εμείς.

Θα μου πείτε βέβαια τώρα τα θυμήθηκες όλα αυτά μετά από 10 ημέρες?

Εδώ λοιπόν έρχεται ίσως το πιο σημαντικό βήμα που κάναμε στην έως τώρα πορεία μας σαν σύλλογος και για αυτό δεν έγραψα και νωρίτερα.Σήμερα ήταν οι εκλογές της Ομοσπονδίας Συλλόγων -Συνδέσμων Τριφυλίας, όπου για πρώτη φορά το χωριό μας θα έχει τον δικό του εκλεγμένο αντιπρόσωπο στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας και βέβαια έτσι έχουμε πλέον την δική μας φωνή σε ένα τόσο σημαντικό φορέα που αφορά την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας. Θα ήθελα να ευχηθούμε όλοι μας καλή αρχή και καλή επιτυχία στη γραμματέα του συλλόγου μας Ελεάννα Αδαμοπούλου για την εκλογή της.

Κλείνοντας και να μην σας κουράζω άλλο βραδιάτικα, θα ήθελα όλοι μας να χαιρετίσουμε και να αγκαλιάσουμε ακόμα μία νέα επαγγελματική προσπάθεια που γίνεται από συγχωριανή μας και συγκεκριμένα την Ελευθερία Δέδε με το ιντερνετικό της κατάστημα που θα βρείτε παρακάτω.

http://www.facebook.com/Fancyaccessories.gr

Εμείς τη ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και καλές δουλειές...

Καλό σας βράδυ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου