Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Γιορτή Αγίων Πάντων στους Αρμενιούς.



Των Αγίων Πάντων σήμερα!Μεγάλη γιορτή για όλο τον κόσμο!Και ασφαλώς για τους Αρμενιούς!
Το χωριό μας γιορτάζει και το μικρό πανηγύρι έδωσε μια χαρούμενη νότα στους λιγοστούς που μπόρεσαν να βρεθούν στο χωριό,εκτός φυσικά των κατοίκων του.

Τόσο χθες στην τέλεση του Εσπερινού,παρόντος του Μητροπολίτου Τριφυλίας και Ολυμπίας, κκ. Χρυσοστόμου, όσο και κατά την πρωινή λειτουργία και περιφορά της εικόνας των Αγίων Πάντων,το χωριό μας γιόρτασε την ημέρα με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια.Το παρόν εξάλλου σήμερα,έδωσε και η Φιλαρμονική του Δήμου Τριφυλίας,καθώς και εκπρόσωποι της Δημοτικής και όχι μόνο Αρχής.

Η χαρούμενη διάθεση φυσικά κυριάρχησε και στο γλέντι που ακολούθησε τον Εσπερινό,το Βράδυ του Σαββάτου.Μια καλή ευκαιρία για να διασκεδάσουν οι συγχωριανοί μας καθώς και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Είναι γιορτινή μέρα για τους Αρμενιούς,αλλά και όλο τον κόσμο..Δεν έχουμε παρά να σας ευχηθούμε Χρόνια Πολλά!

Υ.Γ: Ασφαλώς η ζωή επιφυλάσσει έντονες στιγμές χαράς και λύπης,που εναλλάσονται μεταξύ τους.Δυστυχώς λοιπόν η δυσάρεστη είδηση της ημέρας αφορά έναν αγαπητό συγχωριανό μας,που διετέλεσε μάλιστα ενεργό μέλος στα κοινά του χωριού και μέσω της Προεδρίας του στο Σύλλογο Απανταχού Αρμεναίων.

Καλό ταξίδι κύριε Γιάννη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου