Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Καλοκαίρι στους Αρμενιούς...





















Καλημέρα σε όλους,

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό χαθήκαμε λίγο και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αυτό έγινε λόγο επαγγελματικών και φοιτητικών υποχρεώσεων των παιδιών που γράφουμε σε αυτή την γωνιά.

Από την τελευταία φορά που τα είπαμε δεν έχουν αλλάξει πολλά, τα πράγματα κυλάνε ήρεμα και το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά με τους καύσωνες του να κάνουν την εμφάνιση τους. Έτσι το μυαλό όλων βρίσκεται δικαιολογημένα στις παραλίες. Εμείς από την άλλη αναμένουμε να περάσει ο καιρός ώστε να κατέβουμε κάτω και να περάσουμε ακόμα έναν όμορφο Αύγουστο στον αγαπημένο μας προορισμό, βέβαια σε μια ατάκα επίκαιρη που άκουσα πριν λίγες ημέρες "όταν δουλεύεις Ιούλιο, ο χρόνος δεν July", άρα υπομονή.

Στα δικά μας τώρα λοιπόν, πιστεύω πως ήρθε η ώρα για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση που θα διοργανώσει ο νέος σύλλογος Απανταχού και δεν είναι άλλη από την γιορτή της μπάμιας.
11 Αυγούστου λοιπόν ημέρα Σάββατο θα γίνει μια από τις πιο πετυχημένες και άρτια οργανωμένες εκδηλώσεις που γίνονται στην Μεσσηνία τα τελευταία χρόνια, η πρόκληση για εμάς στο νέο Δ.Σ. είναι μεγάλη ώστε να πάνε όλα καλά και βέβαια η βοήθεια όλων σας να ξέρετε πως μας είναι πολύτιμη.

Σαν νέοι στον σύλλογο δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε και κάποιες φρέσκες ιδέες, αυτές λοιπόν τις ιδέες που αφορούν την γιορτή θα τις μάθετε τις επόμενες ημέρες και θα εκπλαγούν μικροί και μεγάλοι.

Αυτά για σήμερα τα υπόλοιπα θα τα πούμε με την επίσημη ανακοίνωση για την γιορτή και βέβαια θα μάθετε και τις εκπλήξεις.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου