Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Με έναν πομποδέκτη για τα διόδια πέντε αυτοκινητοδρόμων Νέα υπηρεσία από τις 18 Δεκεμβρίου











Με έναν και μόνο πομποδέκτη θα μπορούν πλέον να διασχίζουν οι οδηγοί τα διόδια της Αττικής Οδού, της Ολυμπίας Οδού, του Μορέα, του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου και της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.

 Ειδικότερα, από τις 18 Δεκεμβρίου 2012 οι οδηγοί θα μπορούν να ταξιδεύουν με μία συσκευή στην Αττική Οδό και τις εθνικές οδούς Ελευσίνας-Πάτρας, Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας και Αθήνας – Θεσσαλονίκης (τμήμα Μαλιακός-Κλειδί), ενώ στα συνεργαζόμενα δίκτυα θα ενταχθεί και η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου στο πρώτο τρίμηνο του 2013.
Έτσι, οι συνδρομητές που διαθέτουν e-PASS (Αττικής Οδού), eWAY (Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου) και ΟΛΥΜΠΙΑ PASS (Ολυμπίας Οδού) δεν θα χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια, καθώς η νέα υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και χωρίς κόστος από τις 18 Δεκεμβρίου 2012. Για τους συνδρομητές του ΓΕΦΥΡΑ e-pass θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
Οι οδηγοί που ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση της νέας υπηρεσίας και δεν διαθέτουν πομποδέκτη, μπορούν να επιλέξουν αυτόν που τους εξυπηρετεί καλύτερα, με βάση τον τόπο διαμονής τους, το οδικό δίκτυο που χρησιμοποιούν πιο συχνά κ.λπ. Μελλοντικά, η υπηρεσία ενδέχεται να επεκταθεί και στους υπόλοιπους αυτοκινητόδρομους της χώρας.
 
πηγή : messinea.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου