Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Οι Αρμεναίοι ξέρουν να διασκεδάζουν...
















Καλησπέρα φίλοι μας,

Όπως γνωρίζετε, σήμερα ήταν η εκδήλωση για την κοπή της πίτας. Αποφάσισα λοιπόν να βάλω το συγκεκριμένο τίτλο για να σας δώσω να καταλάβετε έστω και λίγο το πόσο ωραία περάσαμε σήμερα, η αλήθεια είναι όμως πως όποιος έλειπε δύσκολα θα καταλάβει το πανηγύρι που στήθηκε σε ένα μαγαζί της Αθήνας από τους Αρμεναίους. Περίπου 100 άτομα με έκαναν σήμερα να αισθανθώ ότι οι Αρμενιοί δεν είναι ένα απλό χωριό σαν τα υπόλοιπα, αλλά θα το χαρακτήριζα σαν το γαλατικό χωριό της Μεσσηνίας, γεμάτο ανθρώπους που όταν συγκεντρώνονται ξέρουν να διασκεδάζουν ανεπηρέαστοι από κρίσεις, οικονομικές δυσκολίες και προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτό λοιπόν ένιωσα και εγώ αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. , ξεγνοιασιά αλλά και ενθουσιασμό να βλέπεις τόσο κόσμο να περνάει τόσο καλά και να γλεντάει με την καρδιά του.

Ξέρω ότι και πάλι δεν λένε πολλά όλα τα παραπάνω σε αυτούς που έλειψαν (και εδώ θα ήθελα να πω ότι κατανοούμε πλήρως όλες τις απουσίες και βέβαια συμμεριζόμαστε τα προβλήματα του καθενός), άλλωστε θα έπρεπε να δει κάποιος τον χορό της κ. Γεωργίας αλλά και το τραγούδι του κ. Σάκη για να καταλάβει επακριβώς το τι εννοώ με τα παραπάνω.

Και μέσα σε όλα αυτά βέβαια κόψαμε και την πίτα όπου η τυχερή της χρονιάς πήρε τα δώρα της, όπου ήταν μια μονοήμερη κρουαζιέρα για 2 άτομα αλλά και ένα χειροποίητο γούρι.
Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσουμε σαν σύλλογος τόσο τον κ. Αδαμόπουλο για την προσφορά της κρουαζιέρας αλλά και τα FancyAccessories Gr για την προσφορά του χειροποίητου γουριού.

Τελειώνοντας όπως θα καταλάβατε η εικόνα του άρθρου είναι από το ημερολόγιο του συλλόγου μας, όποιος λοιπόν επιθυμεί να το αποκτήσει μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας.

Εδώ κάπου θα σας αφήσω και εγώ μιας και πρέπει να ξεκουραστώ μετά από την τόσο όμορφη ημέρα, ανανεώνουμε το ραντεβού μας όμως για αυτά που έρχονται και που ελπίζω να είναι το ίδιο όμορφα.

υ.γ. θα ακολουθήσει και  νέο άρθρο με φωτογραφίες της σημερινής ημέρας.

Καλό σας βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου