Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Γιορτή Μπάμιας και Εκδηλώσεις!!!



















 

Καλησπέρα σε όλους,

Ο καιρός πέρασε, το καλοκαίρι ζέστανε για τα καλά και οι διακοπές αρχίζουν για όλους σιγά-σιγά. Όπως κάθε χρόνο λοιπόν έτσι και φέτος ο θεσμός της γιορτής της μπάμιας είναι γεγονός, και στις 10 Αυγούστου σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε, να φάμε και να πιούμε σαν μια καλή και μεγάλη παρέα.

Εδώ λοιπόν θα θέλαμε να σας πούμε ότι πέρσι με το 3on3 έγινε δειλά-δειλά η αρχή για να πλαισιωθεί η γιορτή της μπάμιας με κάποιες εκδηλώσεις και μπορούμε να πούμε ότι το πρώτο δείγμα ήταν θετικό. Φέτος όπως θα είδατε και από την αφίσα οι εκδηλώσεις αυξάνονται και το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου θα βρει το χωριό μας σε ρυθμούς μπάμιας. Η αρχή γίνεται με το τουρνουά τάβλι όπου απο 3 έως 8 Αυγούστου στα καφενεία του χωριού κάθε απόγευμα θα διεξάγονται μεγάλες "μάχες" με στόχο την πρωτιά του μεγάλου τελικού στην πλατεία του χωριού το απόγευμα τις ογδόης Αυγούστου. Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο ανανεωμένο σχολείο του χωριού μας θα διεξαχθεί το ¨κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού" με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους. Και βέβαια οι εκδηλώσεις κλείνουν με το διήμερο (8-9 Αυγούστου) για φέτος 3on3 όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά περιμένει τους νικητές των 2 ηλικιακών group 12-15, 16-18 μαζί με βραβεία και πολλές εκπλήξεις για όλους του συμμετέχοντες.

Όπως γίνεται κατανοητό στόχος μας είναι η γιορτή της μπάμιας να μεγαλώσει και να εξελιχθεί γιαυτό το μόνο που ζητάμε από όλους σας είναι στήριξη και συμμετοχή  ώστε να συνεχίσουμε την υλοποίηση των πολλών ιδεών που υπάρχουν.

Υ.γ. Αναφερθήκαμε παραπάνω στο ανανεωμένο σχολείο του χωριού μας όπου με χαρά σας ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση των εργασιών που αφορούσαν τα φώτα και τα παγκάκια. Το σχολείο έχει αρχίσει να δείχνει ένα πανέμορφο πάρκο και σειρά πλέον παίρνει η παιδική χαρά..

Καλό απόγευμα σε όλους,

Το Δ.Σ. των Απανταχού Αρμεναίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου